Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu lägger jag ut den här ändå för jag har tråkigt och jag vill veta vad ni tycker om den så det så.    Freakad titel, jag är knäpp, orka bry sig xD


Jättebra Godnatt typ

När inte ens dina kramar värmer
Så förstår jag att
Något måste ha gått fel någonstans
För brukade inte jag bli typ

Överhettad
Av dina armar runt mig och din
Kropp emot min och ibland
Din hand i min

Men när inte ens de värmer
Ja då måste något verkligen slutat fungera i mig
För jag har ju gillat dig

Alltid
Fast du kanske inte gillat mig sådär
Alltid

Och du var ju den som jag nästan
Förföljde
För att jag gillade så
Men jag vet ju att du inte gillade mig så
Och det var ju aldrig mer än kompis kramar som vi
Gav varann
Även om du måste känt att det
Egentligen betydde så mycket mer

I alla fall för mig

Varje blick som jag fick
Värmde och gjorde ont av lycka över att du fanns
Men så gjorde det ju ont ibland för att du
Inte gillade mig så tillbaka
Sådär på det där sättet

Det där sättet du vet det som kallas kärlek

Så när inte ens dina kramar värmer
Fattar jag att
Det har blivit fel någonstans för
Jag blir alltid varm av dig och dina kramar

Alltid förut
Men inte nu
Inte varm alls
bara som vanligt

Kan bara undra lite grann
Om orsaken ligger i att
Jag börjat

Älska någon annan?




Fri vers av Lollan_
Läst 520 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-01 22:49



Bookmark and Share


  Freya
ärligt och besvärligt:

jag tycker om den här, det gär jag. men den är ändå inte så bra som du brukar skriva. det är den långt ifrån. sen känns den vanlig.
och \"inget mer\" än vacker
för dina texter brukar vara mer än vackra.
ruvriken var cool
fast typ \"ett sorgligt godnatt\" eller någonting sånt skulle aknsek passa lite bättre.. men det är din text, dina känslor DIN RUBRIK!

men äh. hoppas du fattar vad jag menar och inte tar för illa upp. jag kan ju inte AVGUDA dina texter all the time liksooom. (;
2007-03-05

  linneajehn
Jag gillar den. Slutet är så himla bäst.
Där kom fröken Kursiv till sin rätt ;)

Wohoo, liksom!
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Lollan_
Lollan_