Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligen

När jag gick hem idag
så fick jag en känsla.
jag tror det var av, våren.
Faktiskt.
Och jag bara log.

Glatt fågelkvitter,
blåmesen satt på grenen
så liten och klen i mina ögon.
och jag bara log.

Vatten droppar som
droppar ifrån de allra
vitaste taken.
Ljuden av våren..
De är här.

Och äntligen
efter månader av känslan
av instängdhet så kan jag
le

igen.




Fri vers av P3traa_
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-03-02 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P3traa_
P3traa_