Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förgöra er

Jag hatar er.
Jag ska förgöra er.
Jag ska sikta den
mot era huvuden
och pang,
you are gone.
Out of my mind.




Fri vers av w*
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-03-03 16:14



Bookmark and Share


  Merrlina
*apploderar*

you are gone.
Out of my mind.

like it
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

w*