Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2002-03-31


Kommer du sakna mig?

Om jag går in i migsjälv och inte hittar ut,
kommer du sakna mig?
Om jag en dag går och aldrig kommer tillbaka,
kommer du sakna mig?
Om jag lägger mig ner för att dö,
kommer du sakna mig?
Jag hittar inte in i migsjälv.
Jag hittar aldrig tillbaka.
Tillbaka till den jag en gång var.
Nånstans blockerar nåt vägen för mig.
Jag kan inte få bort det.
Inuti känns det tomt och svart.
Jag vill skrika,
men kommer du höra mig?




Fri vers av Delphine
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-03-04 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delphine