Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06 10 12


Dags att gå vidare

Jag vill berätta för dig, så du förstår
att inom mig finns det många stigar att gå
Vilken som är rätt, det vet inte jag än

Vägskälen är många, jag har packat väskan så ofta
Det har vart så mycket enklare att bara ta mina saker
Göra en ny start nån annanstans
Att fly har vart mitt sätt att orka

Tiden med dig har definitivt inte vart bortkastad
Jag har verkligen fått en insikt om migsjälv
Nu tror jag det är dags att vara bara jag en stund
Men du kommer finnas med mig i mina tankar
även om jag inte tänker återvända

Kanske kunde jag ha älskat dig lite mer än jag gjorde
Jag hade kanske kunnat ge oss mera tid än så här
Men jag kan inte låta bli att fundera på till vilken nytta
Missförstå mig inte nu, jag älskade dig - verkligen

Men jag tror på riktigt att det var menat på det är viset
att du skulle finnas en period i mitt liv
Just för att lära mig något om migsjälv
Och det känns som att den tiden nu är kommen
då jag ska välja en ny riktning - utan dig




Fri vers av Delphine
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-05-15 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delphine