Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek...

det får en att flyga
med gyllene vingar mot solen.

Kärlek...

det får en att andas
som för första gången

Kärlek...

det får en att känna
lyckan snudda vid ens kind.

Men bara lätt, lätt.
En kort sekund



innan man faller.





Fri vers av Elvira.L
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-05 15:30



Bookmark and Share


  minette
vilka fina hjärtan också,,,älskar hjärtan :)
2007-03-19

  minette
jätte fin,, verkligen,,
2007-03-18

  Jan Linderoth
Precis! Du måste ha levt länge!
Du får ingen applåd, men en stor kram från farfar!
Du blir bara bättre och bättre!
2007-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Elvira.L
Elvira.L