Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-Reclaim Your Poetry! ..jag har aldrig skrivit i forumet - men den här dikten dedikeras alla engagerade och ledsna skrivarsjälar som bedrövas över sidans nedveckling. Jag håller med er och känner med er..


tragedi

krökt av nattens peripeti dväljs pannan
vikt in emot ett värkande bröst
ryggkotornas rundbågevalv -en klapprande saknad
under glättets legioners sprakande hovar

i det ljus som ännu faller över torgets stentavlor
står att läsa ett legendarium som tynger
mina ögonlock -sorgen för dem ropar sin bedrövelse
ville mina armars famlande frustration

kunde bota de blinda skrifterna
och att en återupplysning tände tankarna

stjäl er gryning åter och skriv den i lingua de lux




Fri vers av wayward - taiga
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-03-06 19:52



Bookmark and Share


  Nina V A
ja du way, sidans nedveckling och de engagerade diskussionerna i forumet står i fokus nu hos väldigt många och du har skrivit en synnerligen sorgtalande text. Världen är sannerligen svår ibland!
2007-03-08

  Daniel_78 VIP
amen
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga