Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ack ja, ack ja...

ack ja, ack ja
så står han där med bister blick
o ljus, o glade dansk
låtom oss taga en svängom

ack ja, ack du
hör nu noga på
ty timmen är kort och dansen likaså
för mig likt en vind över vidden och låt mig se ditt ansikte

ack, så som bara du glade dansk
kan le.




Fri vers av farligt vatten
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-03-06 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farligt vatten