Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda mattan

 

långsamt

varsamt

hämtar hem

rullar fram

 mitt hjärtas

 röda matta

så att du inte missar

 avfarten

 




Fri vers av karolina d
Läst 459 gånger
Publicerad 2007-03-06 22:50



Bookmark and Share


  Gabriella
den här var mycket rolig och fin! snart kommer jag hem. Är du inne i en skrivperiod?
2007-03-08

    Lillemor
Underbar
raksträcka!
2007-03-07

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fin!
2007-03-07

  Lilla My* VIP
Med få ord har du gjort en hjärtans vacker röd matta!!
Så varsamt o innerligt skrivet!!
2007-03-06

  Vind
Hjärtan ska alltid hanteras varsamt. Orden får en extra dimension i \"hämtar hem\". Gillar sparsamheten... och \"vägskyltningen\".
2007-03-06

    Lindizz
gillas*fint skrivet ...
2007-03-06
  > Nästa text
< Föregående

karolina d
karolina d