Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Jag är där jag vill vara,
ändå längtar jag ut.
Jag gör det jag vill göra,
ändå längtar jag efter annat.
Jag älskar,
blir älskad.
Livet är långt, men försvinner så fort.
Snart har jag gått längs hela vägen.
Har tvekat vid många vägskäl.
Om man ändå kunde få svar.

Jag är där jag vill vara,
ändå längtar jag ut.




Fri vers av Pär N
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-03-08 11:27



Bookmark and Share


  Rosmarin
det där känner jag igen. Väl fångad känsla!
2007-03-27

  LillSandra
ja... man är där man vill vara men ändå längtar man ut, konstigt de är... man är aldrig nöjd, ska de va så? aja fin dikt iaf. bra förklaring på hur de kan kännas...
2007-03-27

  Nyfiken drömmare
Den här dikten gillar jag mycket. Den förmedlar så mycket av det jag kan känna ibland inför mitt liv och vad jag vill bli när jag blir stor. Men det vet du redan... :-)
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Pär N
Pär N