Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaxig?

En älskande fru vid sin sida
Underbara, perfekta barn
Pengar på banken
Solen skiner varje dag

Man har det så bra som man förtjänar!




Fri vers av Pär N
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-05-02 16:02



Bookmark and Share


  devilsangel
Tror jag inte stämmer alla gånger!! Dessutom finns det inga perfekta barn
2007-05-03

    sunnanvind
*leer* Kaxig? Nej bara tacksam anar jag! Bra skrivet!
2007-05-03

    BetweenTheLines
haha,stenskön!

fast jag tycker du ska sloppa titeln,skulle vara mycket bättre utan
(från mitt perspekt då asså)
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Pär N
Pär N