Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det grå vårregnet

 

det grå vårregnet;

inuti slumrar alla

sommarens färger




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 1500 gånger och applåderad av 49 personer
Publicerad 2007-03-08 16:53



Bookmark and Share


  mustafa alshihawi
Fint!
2019-12-08

  Anton the poet
snyggt! gillar titeln också känns cleant på nått sätt, bra jobbat!
2011-02-06

  Göran P Rödholm
Tänk att en haiku kan dra med sig så många kommentarer. Som en liten nyckel som öppnar en stor dörr. Och när man läser din känsliga trerading förstår man varför.
2010-03-27

  Lennart Bång
Poetiskt vackert
2010-03-19

  Carola Zettergren
Stämningsfull och mycket vacker haiku!
2010-02-27

  Anders Perols
En av de absolut bästa haikus jag läst.
2010-02-27

    FinnRaggarn
härligt regn.
2009-12-13

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket vackert ...
2009-05-27

    Trast
mycket fint - koncentrerad dynamik, innehållsrikt, sant
2008-09-05

  Quasimodo
En fin sommarkänsla ger den här med alla tillbehör !!
2008-07-15

  Larz Gustafsson VIP
Ja!!
Som ett löfte.
Liksom solskenet jag såg på måsvingar över city i dag.
2007-12-22

  Pausi
Du är den bästa skriftliga fotografen jag någonsin stött på!
Det du gör är konst, fortsätt
2007-08-09

    WonderlandWhispers
åh vad vackert!
2007-07-15

  aol
jag bara föll
2007-06-15

  Alfie M
Det här tyckte jag väldigt, väldigt mycket om!
Jag älskar de där ångande, doftande regnen.
2007-05-26

    ej medlem längre
Vackert o målande i all enkelhet
2007-04-22

  Jer
Som livets nektar
redo att slå ut;

låt våren blomstra på nytt!


2007-04-11


    eva m h
Härlig haiku! Ut ur det grå kommer alla färger!
2007-03-29

  Vind
Skön djuping!
2007-03-13

  Jessica Ebbesson
Håller med tidigare kommentarer; vacker haiku!
2007-03-12

  Daniel_78 VIP
denna tycker jag om,
jag ser lite regnbågar mellan raderna.
bra!
2007-03-10

  © anakreon VIP
I mitt tycke
det bästa
av flera fina bidrag
applåd!
2007-03-10

  Bill Larsson VIP
utmärkt fångat
2007-03-09

  nettizen
Ja... och vaknar till liv när solen hittar fram.... vacker dikt!
2007-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP