Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något obeskrivligt

Nu gör du det igen

Rör vid mitt sinne

Du får min själ att lämna min kropp
för att sammanslutas med din.

Vi dansar omlott....
Hela du påverkar mig

Andas tungt

Vill ta i dig,
men du är inte längre materia,
så jag flyter igenom dig.

Vem är jag? Vem är du?
Har ingen aning längre.

Vi är inte längre vi.
Utan något annat.
Något obeskrivligt.

Din förmåga att lyfta mig ur min kropp
ger mig en inre frid.

Jag klarar mig inte utan det.

Du har tänt en eld i mig.
Jag brinner utan förmåga att hindra.
Men varför skulle jag vilja?
Det är ju det som jag så hett åtrår




Fri vers av Delphine
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-03-08 17:57



Bookmark and Share


  Kameleont
\"Vill ta i dig,
men du är inte längre materia,
så jag flyter igenom dig.\"

Mmm, vackert......mycket!
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Delphine