Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


tungor som talar

du fick sista ordet
nu sitter jag här med en massa fina formuleringar
de växer under bordet
förhållande enligt könskvoteringar
två tungor så vassa
för vassa för varandra
de viskar blödande till läppar
glömmer en massa




Fri vers av BaraOrd
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-03-08 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd