Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

overklighet, du vet.

du vet hur det känns
när allting känns overkligt.

när du vill vrida tillbaks tiden
och önskar att allting du
har gjort, plötsligt ska vara
ogjort.

när du vill ta tillbaks alla
saker du sagt, och önskar
att allt du sagt, plötsligt ska
vara osagt.

du vet hur det känns
när allting känns overkligt.

när du bara vill vakna upp
ur drömmen, och fortsätta
leva precis som innan...

marddrömmen.




Fri vers av P3traa_
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-03-09 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P3traa_
P3traa_