Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara du o jag



i dina armar försvinner världen.
det är du o jag.
inga problem kan komma genom dina murar.

du visar mig vad kärlek är.
just då är det bara du o jag.




Fri vers av hon den där kajsa
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-03-09 21:08



Bookmark and Share


  nettizen
Så fint du beskriver hur det är att vara kär...när hela omvärlden bara tycks gå upp i tomma intet. :)
2007-03-09
  > Nästa text
< Föregående

hon den där kajsa