Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara din

Du, älskar du mig forfarande?
Dina leenden när jag kommer är inte lyckliga längre.

Eller är det bara jag som ser fel?

Dina händer letar sig inte nyfiket till mig längre.
Dina ögon riktas någon annanstans.

Eller har jag fel?

Snälla, säg att jag har fel. Snälla...


För jag älskar dig fortfarande. Jag vill vara din.




Fri vers av hon den där kajsa
Läst 364 gånger
Publicerad 2007-09-05 16:11



Bookmark and Share


  carinjuborg
nejmen oj, är det irl eller?

brabra annars <3 saknar di
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

hon den där kajsa