Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se vårlökarna

 

se vårlökarna;

en smula universum

i ord och tanke




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 437 gånger
Publicerad 2007-03-09 23:05



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Skönt att läsa, du behärskar verkligen haikuformen!
Där slinter jag.
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP