Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


Tvilling?

Jag måste vara tvilling,
för så här dåligt kan inte
EN person må!




Övriga genrer av karin_sv
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-02-15 10:36



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
men om man är tvilling,
kanske man upplever dubbel olycka..
2005-06-01

    ylva
jag e tvilling men ja mår dåligt en då
2005-02-15
  > Nästa text
< Föregående

karin_sv
karin_sv