Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dela av orden, för en helt annan mening


DB3 124 För sak ande





Går du inte till gud
är du ateist

går du inte till oss
är du jävligt trist







Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-03-10 10:34



Bookmark and Share


  Söder
sch lagerfest i val

är det Jona som i tysthet
sitter och ölar i valbuken?
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP