Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tireness

It\'s so dark deep down
So meaningless and painful
so black
I\'m holdingon tight
And I\'m fighting
It\'s so black
Don\'t want to fall down again
But I\'m loosing it
So black
Pain welcomes me
The war I\'m fighting is endless
So black
Will it never end?




Fri vers av Ninniie.B
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-03-10 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninniie.B
Ninniie.B