Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev den när jag gick i sjuan (en depperiod)


tyvär så finns jag aldrig mer...

Jag stod vid fönstret och tittade ut.
jag väntade och väntade men du kom aldrig.
jag orkade inte vänta mer.
Jag tog kniven och förde den sakta till mitt bröst.
Jag föll till marken som en sten faller mot ett evigt djup.
dörren slår upp och in kommer du.
Men försent, tyvär så finns jag inte mer.




Fri vers av Död_ängel
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-03-10 11:30



Bookmark and Share


  Död_ängel
joo jag vet att de stavas med 2 n men jag var stressad när jag skrev
2007-03-11

    Noyle
Fin, dramatisk, men du skulle behöva ändra namnet lite. (finns stavas med 2 n, men det visste du antagligen redan...)
2007-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Död_ängel
Död_ängel