Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort, ja vill bort!

frånvaron är närvarande
ögonen är tänkande långt borta på fältet
ush jag vill spränga sönder alla osynliga lagar
vill bygga mig ett hus i skogen och leva på rötter och bär
långt borta från alla.
Alla andras tankar klibbar fast på min hjärna
bensinavgaserna gör mig illamående
jag vill känna gräset mot min kind
jag vill vara fri
fri från andras tankar uppfattningar och moral




Fri vers av Kristinnaimi
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-03-10 14:24



Bookmark and Share


  Vind
Längtan till en plats, ett rum, för kalibrering, kanske taos vackra tomhet. Så tolkar jag. Fin dikt.
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Kristinnaimi
Kristinnaimi