Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt gör för Ont.

Allt gör för ont
någon har kört en påle rakt igenom mig.
Det är iskallt
jag vill krossa mitt huvud
jag är totalt ensam
och bortglömd.




Fri vers av Kristinnaimi
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-03-10 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristinnaimi
Kristinnaimi