Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

letar, letar

Det finns tårar här inuti
som väntar på att bli gråtna
jag är rädd för mitt förflutna
rädd för att minnas.

Söndriga fingrar letar
tv tv tv tv
känner känner känner
en sådan gruvlig längtan efter en människa
efter en kvinna.
Katterna gör mig galen
kan dom bara inte försvinna.





Fri vers av Kristinnaimi
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-03-10 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristinnaimi
Kristinnaimi