Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver inte beskrivas.


Passionsdusch

Två flackande lågor
I kakelväggsficka
Pulserande vågor
En pojke, en flicka.

Trevande händer
Under strålande vatten
Ett andetag i sänder
En suck mitt i natten.

Ett dunkelt sken
Från kakelväggsficka
En smekning så len
En pojke, en flicka.

Öga mot öga
En glödhet passion
Drömmar så höga
En kroppslig fusion.

Flämtningar så spröda
Från kakelväggsficka
Kinder färgas röda
En pojke, en flicka.

En dusch att förena
Två suktande själar
En dusch att liera
Två kärlekens trälar

Och ljuset det dog
I kakelväggsfickan
Men jag vet att de log
Både pojken och flickan..




Fri vers av Anagram
Läst 530 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-10 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anagram