Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


samlare

så mycket jag aldrig ville ha
som jag tog ändå
och nu går jag med böjd rygg under bördan

alla stundens nycker började med en men
något påbörjat leder lätt till samlingar
och nu
tar jag mer och mer bara för
att klotet satts i rullning




Fri vers av BaraOrd
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-03-11 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd