Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske så slog ditt hjärta, för mig?

Det var så skönt med din arm runt mig
Din hand runt min
Kände på varandras fingrar
Och det var så underbart att känna din kropp emot min
Din hud,
Din lukt
När du andades i min nacke
Det var bara vi två
Du och jag
hud mot hud
kropp mot kropp
läppar mot läppar
värme
din lukt,
lukten
gör mig knäsvag
och det var en sån svindlande känsla
att du lät din hand falla tillbaks i min gång på gång
och det där pirret i magen som fick oss att dra varandra tätt intill
jag vågade knappt andas mina andetag, ville inte störa dina
hjärtat slog hårt i mitt bröst, för dig
och jag kände att ditt hjärta slog hårt inuti dig
Kanske slog det för mig




Fri vers av barajag
Läst 395 gånger
Publicerad 2007-03-11 19:27



Bookmark and Share


  sockerspöket
Varm, härligt pirrig och berörande. Snyggt!
2007-03-12

    sunnanvind
Vad fint...Och varmt skrivet!
2007-03-11

  Jannike
Berör och värmer. Tycker om slutet, det band samman allt. Fint
2007-03-11
  > Nästa text
< Föregående

barajag