Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emil, min stora lillebror. Jag älskar faktiskt dig.


Förlåt mig älskade lillebror för att jag inte skyddade dig

Förlåt lillebror
för att jag tar så mycket plats
lixom gömmer undan dig
så du bara blir bortglömd
det är faktiskt inte meningen
men jag måste skrika
jag måste säga till
måste säga vad jag tycker
i alla fall ibland

Förlåt lillebror
för att allt inte är som det egentligen ska
att de ger mig uppmärksamhet
att jag kanske förstör för dig
det är faktiskt inte meningen
men jag kan inte rå för att de märker när jag mår dåligt

Jag har märkt lillebror
att du har blivit stor
alltså inte på storleken
för du växte om mig när jag var sju
utan jag märker
att du också är tonåring
du har till och med blivit kär
som du sa att du aldrig skulle bli

Förlåt lillebror att jag inte skyddade dig mot den hemskunderbara kärleken




Fri vers av Förlorade Frida
Läst 1616 gånger
Publicerad 2007-03-11 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förlorade Frida