Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan

tvånget drar och sliter i mig
innombordstårar skvalar, skälver och hjärtat ruttnar här inne.

Vaknar med stanken av ångestsvett under armarna
blicken skuts upp i taket
ingen ringer
vill se blod, men får inte
katthåret kliar i näsan
munnen längtar efter kyssar
händer och hjärtat ritar ledsna ansikten
och jag måste orka leva.




Fri vers av Kristinnaimi
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-03-12 01:01



Bookmark and Share


    little tilli
munnen längtar efter kyssar
händer och hjärtat ritar ledsna ansikten
och jag måste orka leva.

jag tycker de raderna var grymma!
jag känner igen mig själv i det...

texten i helhet var också bra, såklart!
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Kristinnaimi
Kristinnaimi