Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyrkgatan

Min nyvattnade blomma sörjer
o, blunda mitt öga ler inte
slut in mina ögon i din längtan
vinden på taket
och mina ögon mot himlen
är jag en svart klump i en gatubrunn?
en stum fågel i ett trasigt törnebo?
eller de isande snödropparna mot mitt huvud.
Oväsen och vindens spruckna hals
förtvivlan och grummliga tårar
månens skrik i natten
mina händer runt mitt ansiktes skärvor
törnekransen runt mina höfters åtrå.




Fri vers av Kristinnaimi
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-03-12 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristinnaimi
Kristinnaimi