Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lidande stumhet

se, hjärnan döljer mitt vansinne
och hundra omättade vanställda vargar klöser min hud av längtan.
Runtom står mörkret stilla
fast med en extrem lögnaktig slöja inpackiterad runtom mina ömma bröst.

solrostårar skyar ned över takets kropp
brännsår utav onda ögon
jag är lidande stumhet
blåtyrig svettig hunger
i tomheten finns inget att hålla sig i
hur såg världen ut
mitt blinda öga kisar.

Brinner jag innefrån?

en tårorkan väller ut ur mina ögon
tusentals människor trängs under himlen
jag försjunker in i min blyghet
gömmer mina ögon i längtan
trevar inuti en långsam massa

tyst, ögon tåras med utnött blod
vinden skär i underlivet
pulserande ångest
svullna hårda knytnävar
vita änglasteg under vattnet
skratta! dina tänder krossas.




Fri vers av Kristinnaimi
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-12 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristinnaimi
Kristinnaimi