Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla många tyvärr känner


Hämnd

I sitt tysta hörn han nynnar lugn
Vart med om smärta, lätt och tung
Slagen sparkad, gång på gång, nynnar nu på hämndens sång.
Vill ge igen, ge ut slag, känner iver, sukt var dag.
Ilska rinner över likt den vildaste flod.
Önskar att får se deras blod
Dock ej fysiskt, och med slag
Det ska vara psykiskt, vill se dem lida varje dag
Se dem känna, det han känt.
Bränna de broar, som de för honom har bränt.
Se dem lida, dåligt må
Då känner han ej hur såren svida,
hur han mådde då.
Hämnden är ljuv, hämnden är all
Men likt en tjuv, ska han den få
Och han ska servera den kall




Fri vers av Anagram
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-02-15 22:52



Bookmark and Share


  svartstry
Detta tyckte jag var en jätte bra text...
2005-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Anagram