Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig älska dig för evigt.



kom till mig!
rör mig!
du har nyckeln.
visa mig vad kärlek är.
visa mig det vackraste som finns.

kom till mig!
kyss mig!
gör mig lycklig.
rör vid min själ.
rör vid mitt hjärta.

kom till mig!
håll om mig!
ta min hand i din.
låt mig höra dina hjärtslag.
låt mig känna din trygghet.


låt mig älska dig för evigt.




Fri vers av hon den där kajsa
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-12 13:22



Bookmark and Share


  aol
härigt varmt
2009-12-30

  Neal
Så varmt o skönt !
2007-03-12

  carinjuborg
vajjert <3
2007-03-12
  > Nästa text
< Föregående

hon den där kajsa