Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart du än går ...

Va du än går, va du än befinner dig, så finns jag alltid där för dig. Jag vakar över
dig som gudar vid jorden. Dagarna kommer dagarna går, jag älskar bara dig och
ditt hjärta av guld. Fatta jag skulle kunna dö för dig. Kärleken mellan oss kan
ingen riva.




Fri vers av käck
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-03-12 15:24



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Hoppas det även gäller vänner och andra
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

käck
käck