Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimspråk

Jag är trött in i själen
på den glättiga ytan
på det kalla pratet
- standardformuläret.

Fabricerade fraser
och ursäkter så tunna
som ett halvgenomskinligt filter
förvränger de min bild.




Fri vers av Lisa
Läst 578 gånger
Publicerad 2005-02-16 11:22



Bookmark and Share


    Ms Field
Gillar ditt sätt att förmedla en känsla. Du använder orden på ett läckert sätt. Rubrik och innehåll flyter samman till en vacker helhet.
2006-06-29

    Marcus VIP
fortsätter man med sina standardformulär? det kan ju inte finnas någon enda människa som orkar med ännu en torftig ointressant konversation. men jag antar att det är lättare så, att bara ordbajsa sig fram lite, istället för att ta någonting på allvar. det är alldeles för mörkt den här årstiden för att verkligen prata om sådant som berör. iaf med främlingar.
2005-03-03

    Mejja
...allt detta kyliga, ytliga och anonyma. Teaterspelet - när ska vi våga vara sanna inför varann.
2005-02-16

    Inutipojken
man hör riktigt uppgivenheten och sorgen i den första versen. Tycker att:
1) "Tunna ursäkter" kanske är bättre i V2
2) Sista raden i V2 känns lite fel, man undrar vad det är för en bild som blir förvrängd. Av en person? ett samtal? något som hänt? hela världen?
Titeln är vacker, men känns nästan för poetisk jämfört med den språkligt torra dikten.

2005-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lisa
Lisa