Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvaroanmälan



Jag vill inte träffa er idag.

Jag är rädd att hjärtat kommer att bryta sig ut genom mina ögon.
Att klaffen i min strupe skall sluta fungera
så att känslor kastas upp istället för att sväljas ned.

Det som ingen ser behöver jag inte ta på allvar.

Jag vågar inte träffa er idag




Fri vers av Lisa
Läst 522 gånger
Publicerad 2005-02-16 11:41



Bookmark and Share


    Alfred
denna gillar jag, vissa dagar i mitt tidigare liv ville jag eller vågade jag inte träffa nån, fast jag ville heller aldrig vara ensam
2005-03-10

  kath
ja ser fram emot när textens jag dyker upp igen.
2005-02-27

  Hans w-art Westlund VIP
skickar en kram
2005-02-16

  Dilsewat

Du gör så att man verkligen vill träffa dig, för se till att fånga ditt hjärta...
2005-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lisa
Lisa