Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla

Likt en mild bris du smekte mig,
och jag mötte din blick.
Jag älskade dig,
men ej kärlek tillbaka jag fick.
Ondska ur dig rann
Illa jag mår
i din själ jag försvann.
Att du förmår
skada en man
som du älskade med igår




Fri vers av Anagram
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-02-16 11:54



Bookmark and Share


  Markattan
Fin, men smärtande, skrivelse med bra flyt. Slutet är sorgligt, men väldigt snyggt.
2005-02-16

    Mejja
...fylld med känslor och som väcker frågor. Frihet i tolkning och svar. Gillas!
2005-02-16

  Mats L.
skrivet
2005-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Anagram