Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer som möts

Två händer
som möts
och flätas samman.

Leker
med varandras fingrar
och utforskar
varenda linje.

Smeker
varandras hud
och värmer frusna ådror.

Håller fast
i tron
att det ska vara för evigt.

Kanske har de fel;
det gör inget.

För de håller fast

i tron

på kärlek





Fri vers av Elvira.L
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-13 19:17



Bookmark and Share


  stronza
ättefin! Just det, det är tron som är det viktigaste.
2007-03-21

  minette
vilken fin,,tack
2007-03-18

  Jan Linderoth
Vackert Elvira, håll fast! Håll fast för kärleken!
2007-03-13

  Vind
Fint skrivet om händernas sensualism... och tron på kärleken.
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Elvira.L
Elvira.L