Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ratad eller hatad

Allt han vill är att vara älskad.
Ändå blir han ratad
Näst intill hatad
Ingen vill älska, ingen vill se,
All den kärlek han har att ge.
Ingen, sig till honom vill ty
Ingen, sig om honom vill bry.
Bara berätta att han är det enda hon vill ha
Bara berätta det, dag efter dag.
Känner sig ratad
näst intill hatad
Han har lärt sig att kärleken sky




Fri vers av Anagram
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-02-16 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anagram