Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan syre


Kramp
det bor inne i mitt
det spricker
krälar runt som en fisk utan gälar
i ett hav av ättika
ni äter upp det, ni äter allt ni kan komma åt
får ni aldrig nog
det rinner ur era käftar, ögonen har torkat
ni har inte fingrarna kvar
Finns ingen botten?
en dag,
den kommer
ni kommer spy tills ni kvävs
jag kommer le
jag kommer se på och njuta

en dag
den kommer…




Fri vers av Momo
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-03-14 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Momo

Senast publicerade
uppbrott
Utan syre
Bakom molnen
* Se alla