Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lösdriveri







slokmanke
slött sax

bakhasor
blötta i aväng

slykants
skuggrygg

i berått
motljus bläckblink

utmärglad
gäckas driva




Fri vers av wayward - taiga
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-03-15 00:18



Bookmark and Share


  Antropofagen
trött och melankolisk gammal kuse... 8o)
2007-03-16

  Per Rydberg
Härlig bild ur en solkig slokande vinters restlager!!
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga