Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En beskrivning

Rosa nagellack
en aningen söndrig tår rinner ned för kinden
Tvättar bort svettiga spår utav oro.
Blinkar till lite mer än vad jag behöver
Tittar runt i mitt huvud
Snavar på en tanke och slår sönder en tand,
så att det börjar blöda.
Vart hän gömmer sig svaren?




Fri vers av Kristinnaimi
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-03-15 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristinnaimi
Kristinnaimi