Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vore egoistiskt att säga att jag vill vara sådan, så det fick bli att jag inte är det helt enkelt. Jag vill vara sådan, okej?


Mamma, kolla! Vad hon är vacker

Den personen
ur vars händer färger strömmar ut
omfamnar människor och ger dem en ny syn på livet

Den personen
vars rötter har sitt relevanta grepp om det förflutna
Till trots människan genomgår en svår depression
ska hon alltid veta hennes plats i världen

Den personen
vars öron lyssnar på glad musik
alltid med ett leende på läpparna
ska hon ta emot världen

Den personen
vars tankar inte snurrar som för de flesta
Problemen är till för att lösas helt enkelt

Den personen
vars vackra personlighet förbryllar människorna omkring
hennes god hjärta, brustet så många gånger
men så många gånger helat sig självt

Den personen
den personen är inte jag




Fri vers av Ekan
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-15 16:31



Bookmark and Share


  Angeldust
är en sådan person, kram Sunny
2008-11-25

  Lillali
Törs man säga att jag är en sån person?
Jätte fin dikt! Bokmärkes!
2007-03-15

  Hinata
Fin dikt!
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ekan
Ekan