Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intellektet gör dig bara till än större idiot än den du föddes till. Det är ingen idé att försöka fly.


Den enda sanning som jag fick var på bussen av en åttaåring

Man lämnar ett förhållande, stryk har du fått och fingrar slagna.
Du finner ett nytt och fingrar slår du av eget mindervärde. Dags att ge igen?
Styrkan av stark man känner, men ynklig av undanflyktiga lögner.
Men ingen strupe visade du bar denna gång. Bara ett raffinerat maskineri av skitsnack för din egen bekräftelse.
Slipa tungan så att du får ligga för ett tag.
Potent som en tjur och veril som adam, världens nya stamfader ger igen.
Tittar sig i spegeln och skäms som en hund.
Gör det igen och du lägger hela värden vid dina fötter, ändå smakar du skit i mun.
Sitter som Cortez erövraren dagen efter, lika ensam som åttaåringen längst fram i skolbussen, sjungandes på: \"Man lever bara ett liv och i det så blir man mobbad\"...




Övriga genrer av johnny_cornetto
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-03-16 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johnny_cornetto
johnny_cornetto