Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk, utförsäkrad och hungrig.

6 månaders sjukskrivning, chockrelaterat trauma. Ganska uppenbart.
Framtidsplaner, undrade socialsekreteraren?
Inga som helst, ganska uppenbart.
Gröna papper, kontoutdrag, rehabiliteringsplan, efterfrågade socialsekreteraren?
Fanns inga, ganska uppenbart.
Då kan vi inte hjälpa, menade socialsekreteraren!
Inget ifrågasättande, ganska uppenbart.
Skaffa underlag och boka ny tid, informerade socialsekreteraren.
Inga som helst strategier för det, ganska uppenbart.
Tack, adjö och lycka till, log socialsekreteraren.
Önskade henne döden, ganska uppenbart.




Övriga genrer av johnny_cornetto
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-25 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

johnny_cornetto
johnny_cornetto