Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksförklaring.


Älskade

Var går källans vatten, var går bäcken ut?
Var går tjärnens flöde, var tar havet slut?
Var går alla skogar, var tar havet vid?
Är dom alltid borta för all evig tid?
Var går mina ord, var går all min längtan?
Var går all min kärlek, var försvinner trängtan?
Var går all min saknad, vart går allt mitt hopp?
Är det bara nånting, som finns uti min kropp?

Djupt in i skogar ut över vatten
högt över berg rop uti natten.
Min älskade, älskade, älskade, älskade
kom mig tätt och nära.

Var faller regnet ned, var faller snön så ren?
Var piskar stormen hårt, var blåser vind så len?
Var värmer solens strålar, var tar skuggan vid?
Finns det häromkring oss, i all evig tid?
Var går all min kärlek, var försvinner trängta?
Var går mina ord, var går all min längtan n?
Var går all min saknad, vart går allt mitt hopp?
Är det bara nånting, som finns uti min kropp?

Djupt in i skogar ut över vatten
högt över berg rop uti natten.
Min älskade, älskade, älskade, älskade
kom mig tätt och nära.




Fri vers av Conny Örnberg
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-03-16 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Conny Örnberg

Senast publicerade
Vårdikt
Själen
Älskade
Skratt
* Se alla