Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget. Inget. Inget.


Bara ord...

i din blick
äts stunden upp
du är hungrig
jag har ont
ta det varsamt

i min blick
förvandlas puls
till utsmetad tavla
du försvinner
till frusna färger

jag är rädd




Övriga genrer av Liebestod
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-03-17 00:48



Bookmark and Share


  HedgeHog
oh, jag får rysningar ända ut i tårna!
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Liebestod
Liebestod