Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasad?

Fasaden omringar mig
Och jag når
Inte

Fram
Och tillbaka

Undrar
Om den ens
ÄR
Verklig

Ljuset från källargluggen
Piskar mig
I nacken

Likt neonljusen
och sirenerna
får mig

att kräkas

(som om)




Fri vers av Liebestod
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-12-08 09:37



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Som föregående kan inte sätta fingret på det men jag gillar verkligen denna,känner igen mig och du skriver det så bra:)
2006-12-19

  Christer Eriksson
utan att sätta fingret på.. så.. gillas denna och slutet imponerar..
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Liebestod
Liebestod