Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vän som du.

en vän som du borde alla ha, en vän som du skulle alla vilja ha, jag hag har letat och blivit sårad, men sen entligen så fann jag dig, och du försvinner aldrig du finns alltid vid min sida, när jag inte fann dig så har inte allt varit så lätt, men nu entligen så fann jag dig och allt blir lätt igen, men nu försvinner du aldrig, jag gillar dig för den du är inte för hur du ser utt, jag kommer också att finnas vid din sida jag lover. en dikt till en väldigt speciel tjej.




Fri vers av L.i.n.n.é.a
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-03-17 11:11



Bookmark and Share


  J. Novkovic
~ jättefin dikt, Linnéa. tack så mycket!
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

L.i.n.n.é.a